mei 192010
 

We zijn net terug gekomen van een korte reis met onze LandCruiser naar Marokko. In verband met de voorjaarsvakantie van Megan en Stefano hadden we helaas maar 2 weken de tijd om Marokko een keer in het voorjaar te bekijken. Het was dus aanpoten: 8000 KM gereden in 16 dagen is eigenlijk gekkenwerk en doen we dus nooit meer (zeggen we nu). Wat wel fijn om te weten was is dat terwijl wij temperaturen rond de 40 graden hadden en in onze korte broek rondliepen het hier in Nederland 7 graden was en de regen met bakken uit de lucht kwam.  🙂

De foto’s staan hier.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)